Manisa İl Sağlık Müdürlüğü'ne Köş Atandı

Yalova Devlet Hastanesi’nde görev yapan Uzm. Dr. Durdu Mehmet Köş, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü görevine...

Yalova Devlet Hastanesi’nde görev yapan Uzm. Dr. Durdu Mehmet Köş, Manisa İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı.

Sağlık sektöründe yapılan yeni düzenlemelerden sonra Dr. Ziya Tay Halk Sağlığı Müdürlüğü görevine, Dr. Murat Türkyılmaz ise önce İl Sağlık Müdürlüğü ardından Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanmıştı. Boş kalan İl Sağlık Müdürlüğü koltuğuna Uzman Doktor Durdu Mehmet Köş atandı. Görevine başlayan Dr. Köş, ilk toplantısını da gerçekleştirdi.

DURDU MEHMET KÖŞ KİMDİR?

Reklam
Reklam

Uzm. Dr. Durdu Mehmet Köş 08.03.1975 yılında Afşin’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Afşin’de tamamladı. Lise öğrenimini Gaziantep Fen Lisesi’nde aldıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp eğitimini 1998 yılında tamamladı. 1999-2006 tarihleri arası Ankara Numune Hastanesi’nde ihtisasını yaptı. 2006 yılından bu yana Yalova Devlet Hastanesi’nde görev yapan Dr. Köş, 14 Ağustos 2007 tarihinde Özel Yalova Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Evli ve bir erkek çocuk sahibi olan Uzm. Dr. Mehmet Köş, iyi derecede İngilizce biliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: