Manisa İtfaiyesi'ne Üç Yeni Araç Alınacak

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, itfaiye filosuna üç yeni araç daha katacaklarını bildirdi. Ergün, araçların...

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, itfaiye filosuna üç yeni araç daha katacaklarını bildirdi. Ergün, araçların en geç yılbaşına kadar müdürlük bünyesinde olacağını kaydetti.

Belediye İtfaiye Müdürü Ali Gül ve çalışanlar, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası dolayısıyla Başkan Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ergün, itfaiyenin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek, “Halkımızın can ve mal güvenliğini korumaya yönelik takdir edilecek çalışmalara imza atan ekiplerimiz, çok kısa sürede yangın mahallerine ulaşmaktadır. Bu konuda birçok ilin önünde olduğumuz bilinmektedir. Bu anlamda başarılarından dolayı başta Müdürümüz Ali Gül olmak üzere personel arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah hatasız, kazasız nice yıllar geçirirler.” dedi.

Reklam
Reklam

İtfaiyenin, belediyenin 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet yapan en önemli birimlerinden olduğunu vurgulayan Cengiz Ergün, filosuna üç büyük araç daha katacaklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz yıl, altı tane modern itfaiye aracını müdürlüğün hizmetine sunduk. Şu an itibariyle itfaiye grubumuz, araç ve ekipmanıyla eksiksiz hizmet veriyor. Takviye amacıyla üç aracın talebi konusunda ilgili müdürlüğümüze talimat verdik.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: