Manisa Kadın Meclisi Chp Milletvekili Öz’ü Ağırladı

Manisa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz ve...

Manisa Kent Konseyi Kadın Meclisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz ve partilileri ağırladı.

Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Öz, yoğun programı dolayısıyla ziyareti gecikmeli olarak gerçekleştirdiklerini dile getirerek, Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. Kadın Meclisi Genel Kurulu’nun ardından Şekercioğlu’nu arayıp tebrik ettiğini dile getiren Öz, “Değerli Kadın Meclisi Başkanımız Sevil Hanım ve yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Bildiğiniz üzere gerek Ankara’da gerekse Manisa’da yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Tüm Manisalı bayanlarımız adına kentimizin ilk ve tek bayan milletvekili olmamın gururunu yaşıyorum. Kadınlarımızın Ankara’daki sesi olmaya gayret ediyorum. Bu anlamda da sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelme durumundayım. Özellikle kadın-erkek eşitliğinin her platformda kendini göstermesinden yanayım. Gerek Manisa’da gerekse ülkemizin her noktasında kadın idareci sayısının arttırılmasına yönelik çalışmaları destekliyorum. Çünkü bir kadın evde eş ve anne olabileceği gibi iş hayatında da başarı gösterebilecek potansiyele sahiptir. Bunun en çarpıcı örneği de liseli ve üniversiteli kız öğrencilerin okuldaki başarılarının erkeklere oranla üst düzeyde olmasıdır” dedi. Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getiren Öz, üretici kadınları bir araya getirdikleri için meclise teşekkür etti.

Reklam
Reklam

“ÜRETKEN KADINLARIN İLK ADRESİYİZ”

Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu da Milletvekili Öz’ü ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, meclis olarak Manisalı bayanları çeşitli proje gurupları çerçevesinde bir araya getirdiklerini dile getirdi. Hiçbir siyasi ya da etnik ayrım yapmadan tüm kadınlara kucak açtıklarını ifade eden Şekercioğlu, “Bizler Manisa’nın bayan bir milletvekiline sahip olmasının ayrıcalığını yaşıyoruz. Sizlerin de dediği gibi bu yüzyılda ülkemizde kadın-erkek eşitsizliğine son vermemiz gerektiğine inanıyoruz. Makamlarımızda kadınlara yakışır çalışmalar yapmanın çabasındayız. Manisa’daki özellikle aktif ve üretken kadınları çatımız altında bir araya getirmeye çalışıyoruz. Manisa Belediyesi himayesinde, özellikle Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün desteğiyle yaptığımız çalışmalarımızın takdirle karşılanması bizleri mutlu ediyor. Ziyaretinizden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret sonunda Şekercioğlu, Milletvekili Öz’e kadın meclisinin el emeği olan hediyeler takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: