Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'neTürkyılmaz Atandı

Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine İl Sağlık Müdürü Murat Türkyılmaz atandı.

Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine İl Sağlık Müdürü Murat Türkyılmaz atandı.

Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında oluşturulan Manisa Kamu Hastaneler Birliği'ne atamalar yapılarak, görevli personelle sözleşme imzalandı.

Buna göre, Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne İl Sağlık Müdürü Murat Türkyılmaz, Tıbbi Hizmetler Başkanlığına Leyla Arıcı, Mali Hizmetler Başkanlığına Sezai Kaya İdari Hizmetler Başkanlığına Halil Kaşlı getirildi.

Manisa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne atanan Türkyılmaz, yeni görevine ilişkin sözleşme imzalamasının ardından yaptığı açıklamada, kendilerini bundan sonra daha aktif, daha verimli, hasta ve çalışan memnuniyeti ile güvenliğini her zamankinden daha çok gözeten bir hizmet döneminin beklediğini ifade ederek, "Kamu Hastaneler Birliği ile vatandaşlarımıza sunduğumuz sağlık hizmetlerindeki kalitenin yükselmesini ve hizmet etkinliğimizin artmasını hedefliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Turgay Duyar / Hüseyin Bağış

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: