Manisa Milletvekili Akçay Ve Mhp Teşkilatı'ndan Vali Savaş’a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ ve İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Semerci ile birlikte Vali Abdurrahman Savaş’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Akçay, Vali Savaş’a Manisa’da uzun yıllar görev yapmasını dileyerek, “Manisa’mıza güzel hizmet etmek nasip oldu. Sizler Manisa’ya hizmet ederken bizler, sivil toplum kuruluşları ve Manisa da sizlere yardımcı olacaktır, bundan hiç şüpheniz olmasın. Manisa munis insanlar yatağı. Bizler de her zaman size yardımcı, destek olmaya çalışacağız. Teması sıkı, yakın ve yoğun tutarak Manisa’nın sorunlarını elbirliği ile çözmeye çalışacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Vali Abdurrahman Savaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Manisa potansiyeli olan bir il. Programlar nedeniyle iki hafta sonu köylere, beldelere gitme, vatandaşlarla görüşme, sohbet etme imkanımız oldu. Tarımsal alanı ve sanayiyi görme imkanımız oldu. Bunun yanında turizm ve kültürel değer anlamında sahip olunan şeyler büyük potansiyeli ifade ediyor. Şu anki durum itibarıyla Manisa hem sanayi hem tarımda Türkiye’nin önde gelen illerinden biri ama potansiyel olarak çok daha fazlasını yapma imkanı bulunabilecek bir il” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: