Manisa Milletvekilleri: ’’üzüm Üreticilerinin Yanındayız"

Sarıgöl 8. Sultaniye Üzüm Festivali’ne katılan Manisa milletvekilleri, üzüm üreticilerinin sorunlarını Meclis'e taşıdıklarını ve üreticilerin...

Sarıgöl 8. Sultaniye Üzüm Festivali’ne katılan Manisa milletvekilleri, üzüm üreticilerinin sorunlarını Meclis'e taşıdıklarını ve üreticilerin yanında olduklarını ifade ettiler.

MHP Manisa milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay ile CHP milletvekilleri Sakine Öz, Özgür Özel, Hasan Ören, birlikte festival nedeniyle kurulan stantları gezdiler. Sarıgöl Ziraat Odası’nın üzüm çeşitlerini sergilediği stantta üzüm çeşitleri hakkında bilgi alan milletvekillerinden Erkan Akçay, ’’Üzüm üreticilerinin sorunlarını devamlı olarak Meclis'e taşımakta ve soru önergeleri vermekteyiz. Şu unutulmamalıdır. Üzümcü asla sahipsiz değildir. Manisa milletvekilleri olarak her zaman üzüm üreticisinin yanındayız’’ dedi.

Reklam
Reklam

Stantta Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen tarafından milletvekillerine üzüm şırası ikram edildi. Alaşehir Kaymakamı ve Sarıgöl Kaymakam Vekili Kemal İnan, ’’Bundan böyle çay ve kahve yerine misafirlerimize üzüm şırası ikram etmek için çalışma başlatmalıyız’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: