Manisa Sağlık Ve Eğitim Derneği Hizmet Binasına Kavuştu

Manisa'da yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Manisa Sağlık ve Eğitim Derneği'nin yeni hizmet binası düzenlenen...

Manisa'da yaklaşık 20 yıldır hizmet veren Manisa Sağlık ve Eğitim Derneği'nin yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Yeni Mahalle Bahtiyar Tosunbaş Caddesi üzerindeki yeni dernek binasının açılışına Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Baro Başkanı Zeynel Balkız, Dernek Başkanı Mehmet Özlem, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Vali Daşöz, "Gerçekten hepimizi çok mutlu eden, ülkemiz adına gururlandıran bir derneğimizin yeni hizmet binasının ve yeni başlattıkları kursun açılışında beraber olmanın mutluluğu içindeyiz. Dernek üyeleri, bireysel anlamda zaten işlerini yapıyor ama toplumsal sorumluluk anlayışının bir gereği olarak zamanlarının önemli bir kısmını da devletimize ve halkımıza hizmet yolunda geçiriyorlar. Bununla da yetinmeyip diğer ihtiyaç sahibi ülkelerde, Afrika'da hem ülkemizin temsilcisi olarak hem de insanlık adına en güzel örnekleri ortaya koyarak bu güzel hizmetleri yapıyorlar." dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Manisa Milletvekili Yurttaş ise derneğin sadece Manisa'da değil, yurtdışında da faaliyetlerini çok ileriye götürdüğünü ifade etti. Konuşmaların ardından yeni hizmet binasının açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Vali Daşöz ve beraberindekiler binayı gezerek, bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: