Manisa Sgk, İki Okulla Kardeş Oldu

Eğitimin kalitesini yükseltmek, okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmak amacıyla Vali Halil İbrahim Daşöz...

Eğitimin kalitesini yükseltmek, okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmak amacıyla Vali Halil İbrahim Daşöz tarafından hayata geçirilen “Kardeş Okul-Kardeş Kurum” Projesi kapsamında Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Ali Rıza Çevik ve Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik İlköğretim okulları arasında protokol imzalandı.

Valilik makamında düzenlenen protokol imza törenine Vali Halil İbrahim Daşöz’ün yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Murat Saygı, Ali Rıza Çevik İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Çetinkaya ile Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Yıldırım katıldı.

Reklam
Reklam

Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesinin çok güzel devam ettiğini ifade eden Vali Daşöz, “ Proje kapsamında şuana kadar yaklaşık 220 civarında okulumuz değişik kurumlarımızla kardeş oldular. Bu projeyle okullarımızın ihtiyacı olan bir çok konuda güzel çalışmalar oldu. İlimizin önemli kurumlarından biri olan Sosyal Güvenlik Kurumumuz, Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu ile Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik İlköğretim Okulunu kardeş okul olarak şetçiler. Sosyal Güvenlik Kurumumuz ile okullarımız çok başarılılar. Bu kardeşlik ilişkisinin hakkını verecekler. Başarılı olan bu okullarımızın performansları artacaktır. Aynı zamanda sevgi, saygı, birlik, beraberlik, sosyal sorumluluk, yardımlaşma ve dayanışma duyguları artacaktır” dedi.

Vali Daşöz’ün konuşmasından sonra Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu ile Ali Rıza Çevik ve Sancaklı İğdecik Hayrullah Divrik İlköğretim Okulları arasında “Kardeş Okul-Kardeş Kurum” protokolü imzalandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: