Manisa Süt-Bir Başkanı Ulvi Murat Tunca: -"Doğudan batıya her çocuk okul sütünden yararlanmalıdır"

Manisa Süt-Bir Başkanı Ulvi Murat Tunca, doğudan batıya her çocuğun okul sütü projesinden yararlanması gerektiğini kaydetti.

Manisa Süt-Bir Başkanı Ulvi Murat Tunca, doğudan batıya her çocuğun okul sütü projesinden yararlanması gerektiğini kaydetti.

Tunca, yaptığı yazılı açıklamada, hiçbir çocuğun süt imkanından mahrum bırakılmaması gerektiğini ifade ederek, okul sütü projesi komisyonunun gösterdiği hassasiyeti, sanayicinin de göstermesini umut ettiklerini belirtti.

Tunca, açıklamasında şunları kaydetti:

"Devletimize vermiş olduğu desteklemeden dolayı tüm süt üreticileri adına teşekkür ediyorum. Gerek fiyat istikrarı, gerekse sürdürülebilir bir hayvancılık politikası için okul sütü projesi tüm üreticiler tarafından destekleniyor. Başta Süt Birlikleri olarak bu projenin destekçisiyiz.

Reklam
Reklam

Sanayicinin verdiği ihale tekliflerine bakınca şaşırmamak elde değil. Batıda okuyan çocuklar bizimse doğuda okuyan çocuklar da bizimdir. Sanayicinin böyle bir ayrıma girmeden doğu illeri için de teklif götürmesi gereklidir. Tüm Türkiye için hazırlanan okul sütü projesi tek bölge için düşünülemez. Bütün çocuklarımız bu projeden eşit yararlanmalı. Doğudan batıya her çocuk okul sütünden yararlanmalıdır."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: