Manisa Tso Eski Başkanı Eralp’den Koşmaz’a Ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz’a tebrik ziyaretleri...

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) seçimlerinin ardından Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz’a tebrik ziyaretleri sürüyor.

Kurum ve kuruluşların temsilcilerinin tebriklerini kabul eden MTSO Başkanı Koşmaz, oda hizmet binasında Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis eski başkanlarından Yücel Eralp’i ağırladı. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda 1992-1994 yılları arasında Meclis Başkanlığı görevinde bulunan ve görev yaptığı sürece başarılı projelere imza atan Eralp’in, Koşmaz buluşmasında duygulu anlar yaşandı. İki başkan yaptıkları görüşmede geçmiş zamana giderek hatıralarını tazelerken, odanın gelecek dönemde yapacağı projeler konusunda da fikir alış verişinde bulundular.

Reklam
Reklam

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın bugünkü güçlü yapısına ulaşmasında geçmişte görev yapan bir çok işadamının katkısı olduğunu belirten Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, “Ama oda tarihine baktığımızda öyle isimler vardır ki bizler için yerleri ayrıdır. Sayın Yücel Eralp ağabeyimizde bu isimlerin başında gelir. Kendisi bir dönem odamızın meclis başkanlığı görevinde bulunmuş ve başarılı çalışmalara imza atmıştır. Sayın Eralp ile birlikte çok güzel günler geçirdik. Uyumlu bir çalışma dönemine imza atık. Kendisinin odamıza verdiği katkı çok büyüktü. Kendisine bu katkıları için ve nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmaları ile hep gurur duyduğunu ifade eden Yücel Eralp, “Bizler elimizden geldiğince odamıza hizmet etmeye çalıştık. Ama odamızın bu kadar başarılı çalışmalara imza atmasında, sayılı odalar arasında yer almasında en büyük katkıyı Sayın Bülent Koşmaz sağlamıştır. TOBB’da başkan yardımcılığı gibi çok önemli bir konumdadır. Manisa’mızı Ankara’da başarı ile temsil etmektedir. Kendisi ile gurur duyuyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: