Manisa Tso'dan Vali Savaş'a Ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Bülent Koşmaz, kentte yeni göreve başlayan Vali Abdurrahman...

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Bülent Koşmaz, kentte yeni göreve başlayan Vali Abdurrahman Savaş’ı ziyaret etti.

Ziyarete Bülent Koşmaz’ın yanı sıra Manisa TSO Meclis Başkanı Hayati Dolman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Vali Savaş’a Manisa TSO yönetimini tanıtan Başkan Koşmaz, “Bizlerde seçimlerimizi tamamladık. Hem yönetim kurulumuzu hem de meclisimizi bir önceki dönem göre gençleştirdik. Kendilerine çok güveniyorum. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası bugüne kadar ekonomi ile ilgili çok önemli işler yaptı. Ama en büyük eserimiz organize sanayi bölgesini Türkiye’ye kazandırmamızdır. Bu günde yeni bir projemiz Anadoluda’ki ihracatçıların yüklerini Orta Avrupa’ya düşük maliyetle taşınması modelini geliştirdik. Son olarak iki gün önce arkadaşlarımız Münih’te Avusturya Demir Yolları’nın yüzde 99 ortak olduğu bir firma ile taşıma sözleşmesini imzaladılar. Kısa bir zaman içersinde bu işi de başaracağız. Ben tekrar hoş geldiniz diyorum. Manisa’ya da çok kısa zamanda ısınacağımıza inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Valisi Abdurrahman Savaş da, “Manisa’ya geldiğimden bu yana meslek grupları, yöneticiler çok sıcak karşıladıkları için alışmam çok kolay oldu. Sanki ilk gün bir ay olmuş gibi ikinci gün iki ay olmuş gibi geldi bana. Şuan kendimi değişik bir ortamda hissetmiyorum. Valilik olarak yapacağımız şeyler valilik değil de el birliği ile yapılacak işler olur. Bu ilkeler çerçevesinde hep beraber çalışırız. Sizlerinde katkılarınız, gözlemleriniz, eleştirileriniz bizim için çok önemli. Bizler el birliği ile halkımızın refahı için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Şuana kadar Manisa’mız almış olduğu yol iyi görünüyor. Tarımda sanayide çok önemli noktalara gelmiş durumda. Bunun daha iyi olması için sizlerle çalışmak beni çok mutlu edecektir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: