Manisa Ülkü Ocakları'ndan Açıklama

Manisa Ülkü Ocakları, Hatay Reyhanlı'da meydana gelen olay ve Amanos bölgesinde Türk Hava Kuvvetleri uçağının...

Manisa Ülkü Ocakları, Hatay Reyhanlı'da meydana gelen olay ve Amanos bölgesinde Türk Hava Kuvvetleri uçağının düşerek bir pilotun şehit olması nedeniyle, planladığı konseri iptal edip ileri bir tarihe erteledi.

Ülkü Ocakları'ndan bu konuda yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: "Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 50'den fazla kişinin ölümü ve 100’e yakın kişinin yaralanmasına yol açan patlamalar ve Osmaniye civarında Amanos bölgesinde düştüğü bildirilen 5'inci Ana Jet Üs Komutanlığına ait F-16/C uçağının pilotu Hv.Plt.Ütğm. Hamza GÜMÜŞSOY’un şehit olduğu haberi bütün Türkiye’de derin infiale yol açmıştır.

Reklam
Reklam

Ne var ki yiten canların yanında malın hiçbir hükmü kalmamıştır. Reyhanlı’yı kana bulayan olaylar küresel güçlerin, Suriye’deki gelişmeleri bahane ederek Türkiye’yi bölgesel batağın içine çekmek için her türlü terör eylemine ve tahrike başvurabileceği görüşlerimizi ne yazık ki haklı çıkarmaktadır. Barış gelecek, terör ortadan kalkacak diye kamuoyunu aldatmaya çalışan AKP iktidarının Türkiye’nin sınır güvenliği ve halkın emniyeti açısından sergilediği aciz ve yetersizlik, gün geçtikçe günahsız sabilerin, yaşamının baharında nice insanımızın canına kast eder hal almıştır. Mesuliyet de alınacak önlemler de hükümete aittir. Hükümet bozuk olan siciline rağmen umarız bu sefer gerekeni yapma kararlılığını gösterir. Bu şartlar altında Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak 18 Mayıs günü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz Ahmet Şafak ve Ali Kınık konserini 1 Haziran 2013 tarihine ertelediğimizi Manisa kamuoyuna duyuruyoruz. Bu vesileyle Şehidimize ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz