Manisa Valisi Daşöz, çocuk evlerinde kalan çocuklarla biraraya geldi

Manisa’da hayırsever bir işadamı, çocuk evlerinde kalan çocuklar ve bakıcı annelerini kahvaltıda biraraya getirdi. Hüseyin...

Manisa’da hayırsever bir işadamı, çocuk evlerinde kalan çocuklar ve bakıcı annelerini kahvaltıda biraraya getirdi. Hüseyin Güven’in verdiği kahvaltıya, Vali Halil İbrahim Daşöz de katıldı.

Vali Daşöz, burada yaptığı konuşmada Güven’in, bu kahvaltıyla çocuk evlerinde kalan çocuklara aile ortamını yaşattığını söyledi. Çocuklarla birarada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Daşöz, “Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımız. Onların mutlu ve güzel bir şekilde yetişmeleri tabii ki hepimizin en büyük hedefi olmalı. Yuvadaki çocuklarımız devletimize, milletimize emanet edilmiş çocuklar. Onların yaşamlarına yapacağımız katkılarla, göstereceğimiz, vereceğimiz sevgi ile büyük güzellikler ve zenginlikler katabiliriz. Bugün burada çocuk evlerinde kalan çocuklarımız, bakıcı anneleri ile aslında nasıl büyük bir ailenin mensupları olduklarını bir kere daha gördüler.” dedi.

Reklam
Reklam

Ali Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ise Manisa merkezde 4, Turgutlu ilçesinde 4 çocuk evi olduğunu bildirdi. Konan, bu evlerin arttırılması isteğinde bulundu. Hayırsever Güven de ellerinden geldiği kadar çocuk evlerine maddi ve manevi destek verdiklerini söyledi. Sevgiye muhtaç çocuklara desteğin çok önemli olduğunu dile getiren Güven, Manisa’da 4 çocuk evi açma sözü verdiğini, bunun birisini açtığını, diğerlerini de açmak için gayret gösterdiğini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: