Manisa Valisi Daşöz: ‘Hoşgeldin’ ziyaretleri boşa geçen vakit değildir

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, "hoşgeldin" ve "hayırlı olsun" ziyaretlerinin, çalışılmadan geçen bir vakit olarak...

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, "hoşgeldin" ve "hayırlı olsun" ziyaretlerinin, çalışılmadan geçen bir vakit olarak değerlendirilmemesi gerektiğini söyledi. Daşöz, bu ziyaretlerin Türk milletinin misafirperverlik geleneğini ve sıcakkanlılığını gösterdiğini ifade etti. Manisa Barosu Başkanı Fadıl Ünal, yönetim kuruluyla birlikte Daşöz’e hoşgeldin ziyaretinde bulundu.
Vali Daşöz, ziyaret sırasında bir gazetecinin, "Yoğun ziyaret trafiği işinizi engelliyor mu?" sorusuna karşılık, “Hoşgeldin ve hayırlı olsun ziyaretleri, hem geleneğimizin hem de şehirlerimizin büyüklüğünün getirdiği bir şey. Bu bence normal. Arkadaşlarımız, sağolsun hoşgeldin diyorlar. Bunu sadece bir ziyaret gibi görmemek gerekir.” dedi. Bu vesileyle Manisa ilini ziyaretçilerinin gözünden görme fırsatı bulduğunu belirterek, “İlçelerden gelen heyetlerimiz var, sayelerinde oraları görmüş oluyoruz. Tabii sizler, çalışmanın formatını değişik şekillerde yorumluyorsunuz. Bu da bu işin bir parçası sonuçta, yani valilik çoğu zaman alanda olmayı gerektiriyor. Ben kapalı yerlerden ziyade alanda olmayı tercih ediyorum, bu aynı zamanda bir çalışma şekli. Sonuçta yaşadığımız ili ve insanları tanımanız gerekiyor. Bu, ülkemizin her tarafında böyledir.” şeklinde konuştu. Fırsat buldukça alana çıktığını ve ilçelere gittiğini aktaran Manisa Valisi, “Görevimde yeni olduğum için bu belki ilk etapta yüzeysel tanıma anlamında işe yarıyor. Bir ay içinde ilçeleri tanıyacağız, sonra daha ayrıntılı buluşmalar olacak.” dedi.
Baro Başkanı Ünal da Vali Halil İbrahim Daşöz’e görevinde başarılar diledi. Baro olarak, hizmetlerde her zaman yanında olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz