Manisa Valisi Daşöz, Özel Şehzade öğrencilerini ödüllendirdi

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 2011 TÜBİTAK Ulusal Matematik Olimpiyatları ve Türkiye Zeka Vakfı tarafından...

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 2011 TÜBİTAK Ulusal Matematik Olimpiyatları ve Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen 16. Ulusal Zeka Olimpiyatları'nda finale kalan Özel Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları öğrencilerini ödüllendirdi.
Valilik makamında düzenlenen ödül töreninde konuşan Daşöz, öğrencilerin bilim alanında elde ettiği başarılarla gurur yaşadıklarını belirterek, “Manisa olarak onlara şükranlarımızı ve gururlarımızı sunuyorum. Çocuklarımızın bu başarıları, diğer gençlerimiz için de bir örnektir. Ülkemiz bilimde, kültürde, sanatta ne kadar ileriye giderse geleceğimiz de o kadar iyi olacaktır. Hem okulumuzu hem öğretmenlerini hem de bize bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
Daha sonra 2011 TÜBİTAK Ulusal Matematik Olimpiyatları’nda Türkiye ikincisi olan Emre Kızıltuğ, üçüncü olan Samed Berin ve Abdülkerim Uygur ile 16. Ulusal Zeka Olimpiyatları finaline kalan Elif Hande Güzel, Erol Çullu, Afra Güler ve Ahmet Akif Uğurtan’a, Vali Daşöz ve İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik tarafından altın verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz