Manisa Valisi Daşöz, Yunt-Der'i Ziyaret Etti

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği'ni ziyaret etti.

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Yuntdağlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Kültür ve Turizm Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada Yuntdağı bölgesinin merkez çok yakın olduğunu, Manisa'nın büyükşehir olmasıyla bölgenin Yunus Emre ilçesine bağlı mahalle olacağını ifade ederek bölgenin geleceğinin parlak olduğunu ifade etti.

Planlanan hızlı tren ve liman projelerinin Yuntdağı yöresi için büyük önem taşıdığını, Celal Bayar Üniversitesi kampüsünün de bölgeyi kalkındıracağını ifade eden Daşöz, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Manisa'nın en çok gelişme göstermesi beklenen üniversite kampüsü, Yuntdağı yöresindeki Muradiye kampüsüdür. Bu da hizmet sektörüne ihtiyaç olacak demektir. Yurt, pansiyonculuk, lokantacılık ve kafeler gibi çek çeşitli dallarda ihtiyaç olacaktır. Ayrıca, ilimizde yamaç paraşütü gibi sporların yapılacağı saha yok. Yuntdağı bölgesinde oyun ve müsabakaların yapılacağı saha oluşturmak için yer arayışlarımız devam ediyor.

En önemli gelişmelerden birisi de Çandarlı Limanı'dır. Limanın arka bölgelerinde gelişim tetiklenecektir. İstikbali çok parlak olan bir bölge. Kendinizi bu geleceğe hazırlayın. Büyükşehir olacağız, yöre için avantajları ve imkanları daha fazla olacak."

Manisa'da şehir merkezinde kalan askeri bölgelerin de zamanla şehir dışına çıkacağını, birinci öncelikli alanın ise Yuntdağı bölgesi olarak görüldüğünü belirten Daşöz, bunun genel anlamda yöreyi olumlu etkileyeceğini söyledi.

Öte yandan Daşöz, Manisa'da göreve başladıktan sonra şehri tanımak için yaklaşık 1 ay kendisini tanıtmadan ziyaretler gerçekleştirdiğini, ilk geldiği yerler arasında bulunan Yuntdağı'nda da köylülerle sohbet ettiğini anlattı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Turgay Duyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: