Manisa Valisi Savaş Konuklarını Ağırladı

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak ve Adalet Komisyonu Başkanı Onur Çoğan Vali Abdurrahman Savaş’a iade-i...

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Durdu Kavak ve Adalet Komisyonu Başkanı Onur Çoğan Vali Abdurrahman Savaş’a iade-i ziyarette bulundu.

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Kavak, Manisa’da göreve başlaması nedeniyle Vali Savaş’ın daha önce kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu belirterek, kendisinin de iade-i ziyarette bulunduğunu söyledi. Vali Savaş da Başsavcı Kavak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İzmir Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürü Burhan Usta da Vali Savaş’ı ziyaret ederek hayırlı oldun dileklerini iletti. Usta’ya, Manisa Tapu Sicil Müdürü Hayati Çalışkan ile Kadastro Müdürü Hanifi Sitemoğlu eşlik etti. İzmir Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürü Usta, Vali Savaş’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek aynı zamanda Manisa’daki kurumları hakkında da görüşmelerde bulunacaklarını söyledi. Vali Savaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Hep birlikte Manisalılara en iyi hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: