Manisa Zabıta Müdürlüğü'nden Ramazan Bayramı Önlemi

Manisa Zabıta Müdürlüğü Ramazan Bayramı’nda halkın herhangi bir sorunla karşılaşmaması ve huzurlu bir bayram geçirmesi...

Manisa Zabıta Müdürlüğü Ramazan Bayramı’nda halkın herhangi bir sorunla karşılaşmaması ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla önlemlerini arttırdı.

Zabıta Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıda alınan önlemlerle ilgili açıklamada bulunan Zabıta Müdürü Aydoğan İra, “Bayramda halkımızın huzurunu sağlamak bizim başlıca görevimiz. Bu nedenle sorumlu arkadaşlarımızla bir araya gelerek, alacağımız önlemleri değerlendirdik. Şu ana kadar herhangi bir sorun gözükmese de, halkımız özellikle şehir dışından gelen seyyar satıcılara itibar etmesinler. Bu kişilerden aldıkları ürünler sıkıntılı çıkıyor ve değiştirme imkânları da olmuyor. Bunun yerine Manisa’da vergisini, kirasını ödeyen işyerlerinden alışverişlerini yapsınlar” dedi.

Reklam
Reklam

BAYRAMDA EKİPLERİMİZ ÇALIŞACAK

Zabıta Müdürlüğü olarak bayramda mesaiye ara vermeyeceklerini belirten Zabıta Müdürü İra, “Halkımız herhangi bir sorunla karşılaştıkları takdirde, 153 nolu hattımızı arayıp şikâyetlerini iletebilirler. Şahsım ve kurumum adına halkımızın huzurlu ve refah bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: