Manisa’da 14 günlük karantinaya uymayan 2 kişiye 6 bin 300 TL ceza

Manisa’da pozitif vakalarla temasta bulunduğu tespit edildiği için haklarında 14 günlük evde kalma tebligatı bulunan 370 kişiden karantina kurallarına uymadığı tespit edilen 2 kişiye toplam 6 bin 300 TL cezai işlem uygulandı.Manisa Valiliği evde kalma tebligatı bulunan 370 kişiye yönelik yapılan denetimlerde 2 kişinin karantina kurallarına uymadığının tespit edildiğini ve 2 kişiye toplam 6 bin 300 TL cezai işlem uygulandığını açıkladı.Manisa Valiliğinden yapılan açıklama şöyle: “Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde, pozitif vaka ile teması tespit edilerek 14 gün süreyle evde kalması yönünde tebligat yapılan 370 şahısa yönelik 6 Mayıs tarihinde yapılan denetimlerde Salihli ve Şehzadeler ilçelerinde 2 kişinin karantina kuralına uymadığı tespit edildi.

Manisa’da pozitif vakalarla temasta bulunduğu tespit edildiği için haklarında 14 günlük evde kalma tebligatı bulunan 370 kişiden karantina kurallarına uymadığı tespit edilen 2 kişiye toplam 6 bin 300 TL cezai işlem uygulandı.
Manisa Valiliği evde kalma tebligatı bulunan 370 kişiye yönelik yapılan denetimlerde 2 kişinin karantina kurallarına uymadığının tespit edildiğini ve 2 kişiye toplam 6 bin 300 TL cezai işlem uygulandığını açıkladı.
Manisa Valiliğinden yapılan açıklama şöyle: “Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ilimiz genelinde, pozitif vaka ile teması tespit edilerek 14 gün süreyle evde kalması yönünde tebligat yapılan 370 şahısa yönelik 6 Mayıs tarihinde yapılan denetimlerde Salihli ve Şehzadeler ilçelerinde 2 kişinin karantina kuralına uymadığı tespit edildi. Salihli ve Şehzadeler ilçesindeki 2 kişiye Umumi Hıfzıssıhha Kurul Kararlarına muhalefet etmekten her birine 3 bin 150’şer TL olmak üzere toplam 6 bin 300 TL cezai işlem uygulanmıştır.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz