Manisa'da 2. Hemşehri Dernekleri Festivali Yapılacak

MANİSA (AA) - Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, 1-11 Ekim'de Hemşehri Dernekleri Festivali’nin yapılacağını bildirdi.

MANİSA - Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, 1-11 Ekim'de Hemşehri Dernekleri Festivali’nin yapılacağını bildirdi. Ustamehmetoğlu, Manisa Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısında, festivalin Manisa Belediyesi’nin katkılarıyla Kent Konseyi’nin organizatörlüğünde gerçekleştirileceğini belirtti. Ustamehmetoğlu, şunları söyledi: "Bu yıl festival tarihini öne aldık ve mekan olarak da Cumhuriyet Meydanı’nı seçtik. Bizler farklı illerden gelerek Manisa’da yaşayan vatandaşlarımızla bir arada olmaktan, onların kültürlerini yansıtacak etkinlikler yapmalarından dolayı mutluyuz. Hepimiz Manisa’da yaşıyoruz. Bir arada olmanın sevincini paylaşıyoruz." Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ise birlikteliklerden doğan güzel işlerin önemini vurgulayarak, kaynaşma ve paylaşmanın arttığı güzel bir festival haftası yaşanacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: