Manisa'da, 205 okul ile 198 kurum arasında protokol imzalandı

Manisa Valiliği tarafından başlatılan ‘Kardeş Okul-Kardeş Kurum’ projesi kapsamında 205 okul ile 198 kurum arasında...

Manisa Valiliği tarafından başlatılan ‘Kardeş Okul-Kardeş Kurum’ projesi kapsamında 205 okul ile 198 kurum arasında protokol imzalandı.

Manisa Kültür Merkezinde düzenlenen protokol imza töreninde konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, proje ile ilk etapta 205 okul ile 198 kurum arasında birlikteliğin sağlanacağını söyledi. Projenin şehir genelini kapsayacağını ve diğer okulların da projeye dahil edilebileceğini aktaran Daşöz, projenin il için çok örnek bir dayanışma olduğuna inandığını kaydetti. Bu tür ortak projeleri, ortak uygulamaları başardıkları ölçüde ilde birlik, beraberliğe de katkı sağlamış olacaklarını dile getiren Daşöz, "Pek çok büyük işi birlikte gerçekleştirme kültürüne ve alışkanlığına ulaşmış olacağız.'' dedi.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediye gibi kurumların bütün okullara hizmet verdiği için protokol dışında tutulduğunu aktaran Daşöz, projenin uygulamasında kardeş kurumlar ve okullar arasında ilişkiler ve işbirliğinin oluşacağını belirtti. Benzer projelerin şehrin tanıtımı için turizm alanında da gerçekleştirilebileceğine değinen Daşöz, "Bütün oda ve derneklerimiz, okullarımız ve meslek örgütlerle, Manisa'nın tanıtım için web sayfası ve yüzlerce başka aktiviteyle turizmde çok büyük yolculuklara çıkabiliriz." diye konuştu.

İmza törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Nursel Ustamehmetoğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Turgut Uysal, İl Jandarma Komutanı Albay Vural Erol, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altunsoy ile okul müdürleri, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz