Manisa'da 8 Eylül Kurtuluş Günü Kutlamaları

8 Eylül Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı Egemenlik Anıtı önünde...

8 Eylül Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı Egemenlik Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi.

Siyasi partilerin de çelenk sunduğu törene Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, AK Parti Genel Başkan Yardmcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ile Muzaffer Yurttaş, CHP Miletvekilleri Sakine Öz ve Özgür Özel, MHP Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Cumhuriyet Başsavcısı Enis Yavuz Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, oda kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Tören de çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Fatih Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Hasan Kara'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gönderdiği kutlama mesajları okundu. Törende, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından çeşitli spor dallarında düzenlenen Kurtuluş müsabakalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalyaları verildi. Tören madalyaların verilmesinin ardından son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz