Manisa’da Çocuk Şenliği’ne Yoğun İlgi

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuk...

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuk Şenliği ile taçlandıran Manisa Belediyesi, düzenlediği Çocuk Şenliği ile çocukların gönüllerini fethetti. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocukları yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çocukların mutluluğuna ortak oldu. Etkinlikte Başkan Ergün’e Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Tamer Çipiloğlu ve Mümin Deniz, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu eşlik etti. Başkan Ergün, çocuklarla fotoğraf çektirerek, onlarla birlikte oyunlar oynadı.

Reklam
Reklam

Aileleriyle birlikte sabahın erken saatlerinde meydana akın eden çocuklar, birbirinden güzel oyuncaklarla doyasıya eğlendi. Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezleri’nde eğitim gören çocuklar da şenlik alanına getirildi. Tamamı ücretsiz yüz boyama, zıp zıp, tırmanma parkuru, playstation, canlı langırt gibi farklı eğlence alanlarında stres atan çocuklar, Manisa Belediyesi’nin top ve balon hediyeleriyle de keyifli vakit geçirdi. Manisa Belediyesi’nin jesti karşısında mutlu olduklarını belirten aileler de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yakışır bir etkinliğe imza attığı için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Şenlikte yer alan çocuklar da eğlenceli müzikler eşliğinde tam bir bayram havası yaşadıklarını söyleyerek, şenlikte güzel vakit geçirdiklerini belirtti.

ALTINSOY’DAN BAŞKAN ERGÜN’E TEŞEKKÜR

Çocuk Şenliği gezisi esnasında Başkan Ergün’e eşlik eden İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, çocukların çocukluklarını doyasıya yaşayabildiği bir etkinliğe imza attığı için Manisa Belediyesi’ni tebrik etti. 23 Nisan etkinliklerinin hafta içine yayıldığını söyleyen Altınsoy, “Değerli Belediye Başkanımız ile düzenlemiş oldukları şenlik alanını gezerek, çocuklarımızın keyfine ortak olduk. Gerçekten de Manisa Belediyesi güzel bir organizasyon düşünmüş. Çocuklarımız burada cıvıl cıvıl oynuyorlar. Okullarımızın da bugün tatil olması dolayısıyla bugün buradan faydalanacak olan çocuk sayısının bir hayli fazla olacağını düşünüyorum. Tekrar Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e şenlik için teşekkür ediyor, çocuklarımızın da bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

“ÇOCUKLARIMIZA ARMAĞANIMIZDIR”

Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, ülkemizin geleceği olan çocukların eğitim, kültür ve sosyal aktivite gibi en önemli ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik çalışmalara her zaman destek verdiklerini belirterek, “Dün başladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımıza bugün Çocuk Şenliği ile devam ediyoruz. Manisa Belediyesi olarak gelenek haline getirdiğimiz ve her yıl gerçekleştirdiğimiz Çocuk Şenliğimiz bu yıl da yoğun ilgi gördü. Bugünün tatil olmasını fırsat bilen ailelerimiz çocuklarını buraya getirerek, eğlenmelerini, stres atmalarını sağlıyor. Biz bütün aktiviteleri çocuklarımızın mutlu olması için onların hizmetine sunduk. Güle güle eğlensinler” dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramın çocuklara yakışır bir şekilde kutlanılması gerektiğini belirten Başkan Ergün, “Herşeyimiz geleceğimiz olan çocuklar için. Ülkemizin geleceği için onlara sahip çıkmamamız lazım. Atatürk’ün armağanı bu güzel bayramımızı, bu milli değerimizi unutturmamaya yönelik her türlü aktiviteyi görev biliyoruz. Bu anlamda bugün buraya gelecek olan tüm ailelerimize, tüm çocuklarımıza keyifli vakit geçirmelerini diliyor, armağanımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: