Manisa'da Ev Hanımları Ve Öğrencilerden "mutfak Önlüğü" Defilesi

Manisa'da ev hanımları ve öğrenciler tarafından "Mutfak Önlüğü ve Basma Elbise" sokak defilesi düzenlendi.

Manisa'da ev hanımları ve öğrenciler tarafından "Mutfak Önlüğü ve Basma Elbise" sokak defilesi düzenlendi.

Manisa Kültür Merkezi Belediye Meclis Fuayesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Merkezi tarafından Yeniden Bir Yaşam Derneği desteğiyle yıl sonu sergisi düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, sergi açılışında yaptığı konuşmada aileyi önemsediklerini ve aileyi güçlendirme çalışmaları yaptıklarını söyledi. Bu alandaki koruyucu, önleyici hizmetlerin, Toplum Merkezi faaliyetlerinin önemli olduğunu kaydeden Konan, "Biz aileyi kendi ayakları üzerinde durmaya dönük çalışmalar yapmak üzere Toplum Merkezi'nde çalışmalara devam ediyor, buna ağırlık veriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Toplum Merkezi Müdürü Şükran Akyürek de özellikle sosyo-ekonomik ve kültürel yönden zayıf olan çocuk, genç, kadın ve ailelerin, katılımcı, üretken ve kendilerine yeterli hale gelmesini amaçladıklarını söyledi.

Yeniden Bir Yaşam Derneği Başkanı Funda Demirel ise derneğin bir yılını doldurduğunu belirterek "Yüzlerce kadına iş imkanı yarattık, yüzlerce insanı evinden çıkararak üretmeye teşvik ettik" diye konuştu.

Toplum Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri ile ev hanımları tarafından tarafından dikilen mutfak önlükleri ve basma elbiselerin defilesi, ev hanımları ve öğrenciler tarafından fuaye salonu önündeki sokakta gerçekleştirildi.

Etkinliğe Vali Yardımcısı Turgay Ergin, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: