Manisa'da Gaziler Ve Aileleri Kahvaltıda Buluşturuldu

Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı İbrahim Onaylı ile esnaf...

Manisa İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi ve AK Parti Grup Başkanı İbrahim Onaylı ile esnaf Mehmet Demirbağ, Gaziler Günü dolayısıyla Yeni Han’da gaziler ve ailelerine kahvaltı verdi. Programa Vali Halil İbrahim Daşöz, İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Doğru, gazi dernekleri yöneticileri, gaziler ve eşleri katıldı.

Vali Daşöz, burada yaptığı konuşmada Manisa'da 260 civarında şehit ve yaklaşık 500'ün üzerinde gazi olduğunu söyledi. Türkiye’de şehit ve gazisi bulunmayan il, ilçe ve beldenin olmadığını vurgulayan Daşöz, “Onlar eşsiz kahramanlarımız. Atalarımızın Çanakkale'de, Yemen'de, Galiçya'da yaptığının bir benzeri, bugün yaşadıklarımızın da sadece şekil değiştirmiş, o günkü olayların devamı olduğunu görmemiz mümkün. 1. Dünya Savaşı'ndan sonra ülkemiz dört bir yandan işgal edilerek parçalanmak istenmişse bugün de başka türlü sinsi oyunlarla bu milletin kardeş olan çocuklarını, Çanakkale'de koyun koyuna yatan bu kardeşleri birbirine düşürmek suretiyle bölmek, parçalamak hedefleniyor. Bu ülkenin bütün insanları, eminim ki olup bitenin hep farkında. Ecdadımızın yaptıklarını bugün de askerlerimiz, polislerimiz aynı şekilde kutsal vatan görevini yapıyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: