Manisa'da Halı Yıkamacılardan Eylem

Manisa Halı Yıkamacıları Kooperatifi üyeleri, 13 işyerinin mühürlendiği gerekçesiyle şehir meydanında halı yıkama eylemi yaptı.

Manisa Halı Yıkamacıları Kooperatifi üyeleri, 13 işyerinin mühürlendiği gerekçesiyle şehir meydanında halı yıkama eylemi yaptı.

Araç konvoyu ile Manolya Meydanı'na gelen halı yıkamacıları, kentteki 13 halı yıkama işyerinin haksız olarak mühürlendiği iddiasıyla protesto eylemi gerçekleştirdi. Eyleme katılan esnaf, süs havuzundan su çekerek meydanda halı yıkadı.

Halı Yıkamacılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin, şehir içindeki mevcut işyerlerini şehirdışına taşınmalarını istediğini, kooperatif olarak kendilerinin de cezaevi bölgesinde yeni işyerleri kurduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Belediyeye yeni işyerleri için yaptıkları ruhsat başvurularının sonuçsuz kaldığını ve bugün 13 halı yıkama işyerinin ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendiğini savunan Sağlam, işyerleri yeniden açılıncaya kadar eylemlerini şehrin belirli noktalarında sürdüreceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: