Manisa'da Hastaneye Kaldırılan Öğrencilerde Zehirlenme Çıkmadı

Manisa merkeze bağlı Muradiye beldesindeki Atatürk İlköğretim Okulu’nda beş öğrenci, içtikleri sütten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye...

Manisa merkeze bağlı Muradiye beldesindeki Atatürk İlköğretim Okulu’nda beş öğrenci, içtikleri sütten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Hastane yetkilileri, şu an itibariyle öğrencilerde herhangi bir zehirlenme bulgusuna rastlanmadığını, öğrencilerinin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

İdil Koç, Hurinaz Kaptan, Ceyda Davulcu, Yağmur Sevinçli ve Burak Güneş, sütten zehirlendikleri şüphesiyle Celal Bayar Üniversitesi Hafta Sultan Hastanesi acil servisine götürüldü. Öğrencilere ilk müdahalenin ardından bir açıklama yapan Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. İsmet Topçu, bütün tahlil ve tetkiklerin yapıldığını, sonuçlarda herhangi bir besin zehirlenmesi bulgusu olmadığını söyledi. Öğrencileri yine de gözlem altında tutacaklarını belirten Topçu, “Şu an itibariyle herhangi bir zehirlenme söz konusu değildir. Öğrencilerimizin sağlık durumları gayet iyi ve keyifleri yerinde.” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerle birlikte hastaneye giden sınıf öğretmeni ise şunları söyledi: “Öğrencilerimizden Hurinaz Kaptan, rahatsız olduğu için iki gündür raporluydu. Bugün okula geldi ama daha tam olarak iyileşmemişti. Ders esnasında karın ağrısı tutunca diğer arkadaşları da psikolojik olarak etkilendi ondan. Biz de öğrencilerimizi hemen hastaneye getirdik.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: