Manisa'da Intihar Girişimi

Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evi'nde görev yapan bir askerin nöbeti sırasında silahıyla intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evi'nde görev yapan bir askerin nöbeti sırasında silahıyla intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Alınan bilgiye göre Jandarma Er A.K, dün görev yaptığı Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evi'nde nöbeti sırasında silahını ateşleyerek intihar etmek istedi. Başından yaralanan asker, hava ambulansıyla Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırıldı. Askerin bugün Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildiği belirtildi.

Askerin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan askeri kaynaklardan yapılan açıklamada Er A.K'nın psikolojik bir rahatsızlığının bulunmadığı, silahlı nöbet tutmasının önünde bir engel olmadığına yönelik psikolog değerlendirmesinin bulunduğu ifade edildi. Askerin, talebi üzerine bir kaç kez psikologla görüştürüldüğünün belirtildiği açıklamada maddi sıkıntı yaşayan askere kantin gelirleriyle destek olunmaya çalışıldığı da ifade edildi.

Muhabir: Mehmet Akif Sarıhan / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: