Manisa'da Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Alışveriş Stantları Açılmayacak

Manisa Belediyesi tarafından şehrin çeşitli yerlerine Ramazan ayı dolayısıyla kurulan stantların bu yıl kurulmayacağı bildirildi.

Manisa Belediyesi tarafından şehrin çeşitli yerlerine Ramazan ayı dolayısıyla kurulan stantların bu yıl kurulmayacağı bildirildi.

Manisa Esnaf Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin bu yıl Ramazan ayında stant açılmaması yönünde karar aldığını belirterek, kararın Manisa esnafı tarafından sevinçle karşılandığını, esnafın aleyhine olan bir durumun da ortadan kalktığını söyledi.

Geçen yıllarda açılan stantlar ile kermeslerin de devreye girdiğini, bu nedenle esnafın mağduriyet yaşadığını savunan Geriter, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Kararı, Manisa esnaf camiası olarak çok büyük bir sevinçle karşıladık. Daha önce Manisa dışından gelen esnafın stantlarda yer almasından dolayı Manisalı esnaf ve sanatkar sıkıntı yaşamıştı. Esnafımız için düzenli bir şekilde iş yerlerini açarak, müşterilerine daha iyi hizmet vererek ve çeşitlerini fazlalaştırarak halkımızın gece iftardan sonra alışveriş yapmaları için imkan hazırlanmıştır. Esnafımızın bu fırsatı en iyi şekilde kullanması gerekmektedir."

Manisa Belediyesi yetkilileri ise Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde kurulması planlanan alışveriş stantları için açılan ihaleye firmaların katılmadığını belirttiler.

Muhabir: Turgay Duyar / Seyhan Kurtman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: