Manisa'da Sağanak Yağmur

MANİSA (AA) - Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki bir pasajda işyerlerine sızan sular nedeniyle iş yapamaz durumda olduklarını belirten vatandaşlar, önlem alınmasını istedi.

Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki bir pasajda işyerlerine sızan sular nedeniyle iş yapamaz durumda olduklarını belirten vatandaşlar, önlem alınmasını istedi. Sarıgöl Dışkahveler mevkinde bulunan belediye pasajındaki esnaf, sağanak yağmur nedeniyle işyerlerine sızan sulara çare bulunması talebinde bulundu. Pasajda berber dükkanı işleten Süleyman Hasırcı, her yağmurda işyerlerine sızan sular nedeniyle zor anlar yaşadıklarını ifade etti. Durumdan haberdar edilen belediye yetkililerinin sıkıntının çözümü için çalışma başlatmadıklarını ileri süren Hasırcı, müşterilerinin yağmurdan etkilenmemesi için şemsiye açmak zorunda kaldıklarını dile getirdi. Pasajın içinde kahve işleten Ali Eldeş ise yağışlı havalarda çatının sürekli aktığını belirtti. Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı ise gazetecilere yaptığı açıklamasında, esnafın yaşadığı sorunları bildiklerini, planlamasını tamamladıkları yeni belediye hizmet binasının yapılması ile sorunun kökünden çözüleceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: