Manisa'da “tarım Ve İnsan” Konulu Fotoğraf Sergisi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında...

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Tarım ve İnsan" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergi Manisalıların beğenisine sunuldu.

Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen serginin açılışını Manisa Valisi Abdurrahman Savaş yaptı. Açılışta Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi de hazır bulundu. Tarım ve İnsan konulu yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserler yer alıyor. Jüri tarafından sergilenmeye uygun bulunan fotoğrafların yer aldığı sergi 24-28 Haziran tarihleri arasında açık kalacak. Açılışta yaptığı konuşmada, ulusal çapta düzenlediği fotoğraf yarışması ile tarıma olan ilgiyi arttırmayı, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığı geliştirmeyi amaçladığını dile getiren İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Çebi, "Sergide Manisa halkından her kesimin kendilerinden bir şeyler bulacaklarına inanıyor ve tüm vatandaşlarımızı fotoğraf sergimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmasını ardından Çebi, jüri tarafından sergilenmeye layık görülen ve içerisinde 70 fotoğrafın bulunduğu albümü Vali Abdurrahman Savaş'a hediye etti. Daha sonra Vali Savaş hayırlı olsun dilekleri ile açılış kurdelesini kesti. Ardından Vali Savaş, Hasan Çebi ile birlikte sergiyi gezdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: