Manisa'da Toplum Merkezi'nin Yıl Sonu Etkinliği

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Toplum Merkezi'nde açılan kurslara 200'ü kadın 900'ü öğrenci olmak üzere toplam

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, Toplum Merkezi'nde açılan kurslara 200'ü kadın 900'ü öğrenci olmak üzere toplam bin 100 kişinin katıldığını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Toplum Merkezi Müdürlüğü'nün yıl sonu etkinliği Yetiştirme Yurdu Spor salonunda gerçekleştirildi.

Törende konuşan Murat Konan, Toplum Merkezi'nin özellikle sosyo-ekonomik ve kültürel yönden zayıf olan, çocuk, genç, kadın ve ailelere yönelik faaliyetler sürdürdüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Toplum Merkezi'nin eğitici, geliştirici, rehberlik ve rehabilite edici işlevleri sunmakla görevli sosyal hizmet kuruluşu olduğunu vurgulayan İl Müdürü Konan, merkezin 2001 yılından bu yana Manisa'da hizmet verdiğini anlattı.

Merkez'de müdür ve 1 öğretmen ile 15 eğitmenin görev yaptığını belirten Konan, şunları söyledi:

"Toplum Merkezimizde bu yıl içerisinde kadınlara yönelik olarak gelir getirici kurslar, bilgisayar, kurdele nakışı, ahşap boyama ve görsel sanatlar ,dikiş-nakış, aerobik ve bağlama kursları açılmıştır. Öğrencilere yönelik olarak ise İngilizce, matematik, sosyal bilgiler, coğrafya, Türkçe, bilgisayar, satranç ile bağlama, judo, badminton, futbol, masa tenisi gibi eğitim kursları düzenlenmiştir. Yıl içerisinde açılan kurslarımıza 200'ü kadın 900'ü öğrenci olmak üzere toplam bin 100 kişi katıldı.".

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: