Manisa'da trafik kazası: 6 yaralı

Manisa Turgutlu Yolu Işıklı Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Manisa Turgutlu Yolu Işıklı Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Manisa'dan Turgutlu istikametine giden Nasıf Güler yönetimindeki 35 AU 0699 plakalı otomobil, Manisa Turgutlu Yolu Işıklı Kavşağı'nda Turgutlu yönünden gelen ve kavşaktan merkeze dönmek isteyen Mehmet Tuncer yönetimindeki 45 M 2747 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada 2'si hafif olmak üzere 6 kişi yaralandı. Araç sürücülerinden Nasıf Güler ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Avni Canik, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

Reklam
Reklam

Diğer araç sürücüsü Mehmet Tuncer Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, aynı araçta yolcu olarak bulunan Aytaç Ayaş (31), Selma Ayaş (33) ve Atakan Ayaş (8) Manisa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: