Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu

Ahmetli ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 3 kilo 220 gram esrar ile 2 bin 370 paket kaçak sigara ele geçirildi, 3 kişin

Ahmetli ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, 3 kilo 220 gram esrar ile 2 bin 370 paket kaçak sigara ele geçirildi, 3 kişin gözaltına alındı.

Manisa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, uyuşturucuyla mücadele konusunda yürüttükleri çalışmalar kapsamında Ahmetli ilçesinde operasyon gerçekleştirdiği bildirildi.

Operasyonda, 3 kilo 220 gram esrar ile 2 bin 370 paket kaçak sigaranın ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, olayla ilgili olarak ise A.Ö, İ.S. ve M.K'nın gözaltına alındıkları bilgisine yer verildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Erkan Şimşek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: