Manisa’da Yeni Ototerminal Binası İhalesi Yapıldı

Manisa Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Yeni Ototerminal binasının ihalesi gerçekleşti.Manisa Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen...

Manisa Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Yeni Ototerminal binasının ihalesi gerçekleşti.

Manisa Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen Yeni Ototerminal binası ihalesine, Belediye Başkan Yardımcısı Mimar Azmi Açıkdil başkanlık yaptı.

İhale dosyasını 21 firmanın aldığını, bunlardan 11 tanesinin teklif verdiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, “Yaptığımız tetkiklerde, teklif veren firmaların dosyaları tam çıktı. Teklif veren 11 firmanın da teklifleri okundu. Bunlardan en uygun olanı tekrar incelenecek. Bunun nihayetinde hayırlısıyla neticelenmiş olacak. Bizim bu inşaatımız 10 bin metrekare kapalı alan, 9 bin metrekaresi yarı kapalı, yarı açık alan, aşağı yukarı 75 bin metrekare alana oturmakta. Arta kalan yaklaşık 9-10 bin metrekare alan da otopark ve otobüslerin giriş-çıkışları için sirkülasyon alanı olarak ayrılmıştır. Bu alanın tamamı 100 bin metrekare olup, 25 bin metrekaresi de rekreasyon ve yeşil düzenlemesi olarak ayrılmıştır” dedi.

Reklam
Reklam

Manisa’dan 1 firmanın teklif verdiği ihaleye teklif veren firmalar ise şöyle sıralandı: AS inşaat Ltd. Şti.-Barankaya A.Ş. Ortak Girişimi, İlsan İnşaat Ltd. Şti, Tema Proje İnşaat Ltd. Şti, Arıkan İnşaat A.Ş, Geta İnşaat A.Ş, Caser İnşaat A.Ş, Akarlar İnşaat Ltd. Şti, Birtam İnşaat A.Ş, Barutçuoğlu İnşaat Ltd. Şti-Bel Beton A.Ş, ErKa İnşaat ve Serel Yapı Endüstri A.Ş. İhalenin tamamlanmasının ardından sürecin başlayacağı, teklif dosyalarının incelenmesinin ardından ihaleyi kazanan firmanın belirleneceği ve yer teslimi yapılarak proje startının verileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: