Manisa'da Zeka Kalkınma Planı Hazırlık Toplantısı

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) öncülüğünde, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) ev sahipliğinde gerçekleşen 10....

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) öncülüğünde, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MTSO) ev sahipliğinde gerçekleşen 10. Kalkınma Planı Hazırlık Toplantısı geniş bir katılım ile yapıldı.

Toplantıda Manisa Yatırım Destek Ofisi Uzmanları Barış Subaşı, Dilek Uncuoğlu Can, Buket Turamanlar, Manisa’da yer alan paydaşların katılımıyla daha önce yapılan anket çalışmalarıyla belirlenmiş olan konu başlıklarını önceliklendirdiler. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki bölüm halinde gerçekleşen toplantının sabah bölümünde Ar-Ge ve Yenilikçilik teması ele alındı. Daha önce bin 200 kurum ve kuruluşa gönderilen ve yaklaşık 4 bin paydaşa e-posta ile gönderilen anketlerin sonucu tartışıldı. Toplamda 400’e yakın paydaşın cevapladığı anket sonuçları, yapılan toplantıda kurum ve kuruluşların temsilcileri tarafından değerlendirilerek öncelik sıralaması belirlendi. Toplantının öğleden sonraki bölümünde ise "Beşeri Kaynaklar, Üniversiteler ve Mesleki Eğitim" teması ele alındı. Paydaşların katılımıyla gerçekleşen toplantıda yine daha önce yapılan anket çalışmalarında ortaya çıkan sonuçlar önceliklendirilidi.

Reklam
Reklam

Daha önce Manisa dışında Afyonkarahisar ve Kütahya’da yapılan 10. Kalkınma Planı Hazırlık Toplantılarının Uşak’ta yapılacak son toplantısının ardından alınan görüşler anket sonuçları ile bütünleştirilerek Zafer Kalkınma Ajansı danışma organı olan Kalkınma Kurulu’nun değerlendirmesine sunulduktan sonra, yönetim kurulunda konunun görüşülmesini takiben ortaya çıkan sonuçlar Kalkınma Bakanlığı’na iletilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: