Manisa'daki Asansör Kazasında Ölenlerin Sayısı Üç Oldu

Manisa'da inşaat halindeki bir binanın dış cephesine kurulan yük asansörünün düşmesi sonucu ağır yaralanan işçilerden...

Manisa'da inşaat halindeki bir binanın dış cephesine kurulan yük asansörünün düşmesi sonucu ağır yaralanan işçilerden ikincisi de hastanede hayatını kaybetti. Böylece kazada ölenlerin sayısı üçe çıktı.

Hafsa Sultan Mahallesi'nde, inşaat halindeki bir binanın dış cephesine kurulan asansörün zemine düşmesi sonucu yaralanan ve Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Veysel Yürekli (31), müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mutfak malzemesi taşımak için kurulan asansör, içindeki üç işçiyle 6. kattan zemine düşmüş, kazada İlyas Toğan (30) olay yerinde, Engin Şahin (38) ise tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz