Manisa'daki Badminton Müsabakalarına Selendi Damgası

Selendi ilçesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Manisa'da organize edilen batminton şampiyonasına damgasını...

Selendi ilçesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Manisa'da organize edilen batminton şampiyonasına damgasını vurmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Yıldız Kızlar kategorisinde Selendi Üç Eylül Ortaokulu'nun badmintonda Şampiyon olmasının ardından, Atatürk İlkokulu da Yıldız Erkekler'de şampiyonluğu elde etmişti. Şimdi ise, Yıldız Kızlar'da Selendi Anadolu Lisesi takımı şampiyon olarak İlçeye döndü. Selendi Anadolu Lisesi Genç Kızlar Badminton Takımı, 26-27 Şubat tarihleri arasında turnuvada tüm rakiplerini dize getirerek bu başarıyı elde etti. Anadolu Lisesi öğrencileri Cennet Hafize Bayram, Hatice Hanım Erol, Fatma Nur Özkan ve Fadime Şen’nin oluşturduğu badminton takımı, turnuvaya katılan 15 takımın mücadelesinde birinciliği kazandı. Takım, 24 Nisan'da Balıkesir’de yapılacak olan Ege Şampiyonası'nda Manisa’yı temsil edecek.

Reklam
Reklam

Okulun Beden Eğitimi öğretmeni Zeliha Demir, öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek, hedeflerinin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: