Manisa'daki Cinayet

Ahmetli ilçesinde bir kişinin evinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Ahmetli ilçesinde bir kişinin evinde bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Kurtuluş Mahallesi'ndeki bir evde yaşayan 56 yaşındaki Cemalettin Sözen'in (56) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınan, 17 yaşındaki M.C.S. ve arkadaşı O.O. (20), Turgutlu Adliyesi'nde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İş arkadaşının polise yaptığı başvuru üzerine Cemalettin Sözen, evinde çok sayıda bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunmuştu. Cinayetin eve hırsızlık amacıyla girenlerce gerçekleştirilmiş olabileceğini değerlendiren polis, hırsızlıktan sabıkası bulunan yaklaşık 50 kişiyi inceleme altına almıştı. Yapılan incelemede şüpheli olarak hırsızlıktan sabıkalı 17 yaşındaki M.C.S, Ahmetli'deki bir çiftlik evinde yakalandı. M.C.S'nin, emniyetteki ifadesi doğrultusunda, Ö.O. (20) adlı hırsızlıktan sabıkalı kişi ilçe merkezindeki evinde gözaltına alınmıştı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Erkan Şimşek / Medat Şenay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: