Manisa'daki Gıda Zehirlenmesi

MANİSA (AA) - Kırkağaç'ta dün akşam gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan askerlerin büyük bölümü taburcu edilerek birliklerine götürüldü.

MANİSA - Kırkağaç'ta dün akşam gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan askerlerin büyük bölümü taburcu edilerek birliklerine götürüldü. Kırkağaç 6. Alay Jandarma Komutanlığı'nda akşam yemeğinden sonra ishal, kusma ve yüksek ateş şikayetleri üzerine, gıda zehirlenmesi şüphesiyle Akhisar, Kırkağaç ve Soma Devlet Hastanelerine kaldırılan askerlerin büyük bölümü, bu sabah taburcu edildi. Askerler, Manisa'nın yanı sıra Balıkesir ve İzmir'den gelen ambulanslar ve askeri araçlara binerek birliklerine gitti. Kırkağaç ve Akhisar Devlet Hastanelerinde kalan 20 askerin de öğleden sonra taburcu edileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: