Manisa'daki Kamu Binalarında Depremsellik Incelemesi Yapılacak-İl Genel Meclisi Başkanı Solmaz:"Tüm Kamu Kurumlarının Depremsellik Incelemesininyapılmasını Ve Gerekliyse Güçlendirme Projesihazırlanmasını Hedefliyoruz"

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, kentteki tüm kamu kurumlarının depremsellik incelemesinin yapılmasını ve gerekliyse güçlendirme projesi hazırlanmasını hedeflediklerini

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, kentteki tüm kamu kurumlarının depremsellik incelemesinin yapılmasını ve gerekliyse güçlendirme projesi hazırlanmasını hedeflediklerini bildirdi.

Manisa'daki tüm kamu binalarının depremselliğinin araştırılması için Manisa Valiliği ve Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, CBÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümit Gökkuş, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve il genel meclisi plan bütçe komisyonu üyelerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

Reklam
Reklam

Hayrullah Solmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, imzalanan protokolün önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade ederek, "Tüm kamu kurumlarının depremsellik incelemesinin yapılmasını ve gerekliyse güçlendirme projesi hazırlanmasını hedefliyoruz" dedi.

CBÜ Rektörü Prof. Dr. Pakdemirli de üniversitenin her alanda uzmana sahip olduğunu dile getirerek, amaçlarının daha iyi bir şehirde yaşamak olduğunu söyledi.

Muhabir: Turgay Duyar / Efsun Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: