Manisa'daki Orman Yangını

MANİSA (AA) - Turgutlu'nun Çatalköprü ve Aşağı Bozkır köyleri yakınındaki ormanlık alanda başlayan yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

MANİSA - Turgutlu'nun Çatalköprü ve Aşağı Bozkır köyleri yakınındaki ormanlık alanda başlayan yangının kontrol altına alındığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin havadan ve karadan sürdürdüğü çalışmalar sonrası, yangın kontrol altına alındı. Yangının, ilk belirlemelere göre 15 hektar orman alanında etkili olduğu belirtilirken, çıkış nedeninin araştırıldığı kaydedildi. Çatal Harmanı mevkiindeki ormanlık alanda üç ayrı noktada başlayan yagın, şiddetli rüzgarın etkisiyle Çatalköprü ve Aşağı Bozkır köyleri yönüne yayılmış, yangına 1 uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve çok sayıda söndürme ekipi müdahale etmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: