Manisa'daki Taksici Cinayetiyle Ilgili 5 Kişi Gözaltına Alındı

Manisa'da geçen şubat ayında taksi şoförü Musa Şimşek'in (55) öldürülmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı....

Manisa'da geçen şubat ayında taksi şoförü Musa Şimşek'in (55) öldürülmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Zanlılar Doğan A. (31), Ali A. (25), Güngör A. (27), Hüseyin K. (37) ve Nurcan A. (21), İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Manisa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Daha sonra da adliye sevk edildiler.

Başsavcılığın koordinesinde 11 Şubat 2013 günü saat 11.00 sıralarında, Atatürk Mahallesi 5691 Sokak'ta 45 T 0102 plakalı ticari taksinin şoförü Şimşek, kimliği meçhul kişi veya kişilerce ateşli silahla öldürüldü. Polis yaptığı çalışmalar sonucunda Doğan A., Ali A., Güngör A., Hüseyin K. ve Nurcan A. gözaltına alındı. Zanlılar hakkında kasten adam öldürme, nitelikli yağma ve suçu gizleme suçlarından tahkikat evrakı tanzim edildi. Zanlılardan Güngör A.’nın cezaevi firarisi olduğu ve altı suçtan arandığı, Doğan A.’nın 18 Şubat 2013 tarihinde il merkezinde gece kuyumcudan altın hırsızlığı, 1 Mart günü iki işyerinden hırsızlık, 2 Mart’ta bir işyerinden hırsızlık, 5 Mart günü otodan hırsızlık, 6 Mart’ta işyerinden hırsızlık, 13 Mart tarihinde de yine işyerinden hırsızlık olmak üzere yedi olayın şüphelisi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: