Manisa'dan Kısa Kısa

MANİSA (AA) - Manisa'da, üreticiye yol göstermesi amacıyla uzun vadeli strateji belgesinin hazırlanacağı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Zirvesi, başladı.

Manisa'da, üreticiye yol göstermesi amacıyla uzun vadeli strateji belgesinin hazırlanacağı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Zirvesi, başladı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, bir otelde düzenlenen zirveyle ilgili gazetecilere açıklamasında, bölgenin tarımsal avantaj ve dezavantajlarının ortaya çıkacağı zirvenin sonuçlarına göre eylem planı hazırlanacağını belirtti. Beş farklı alanda 32 çalışma masasıyla yürütülecek çalışma sonucu, uzun vadeli strateji belgesinin hazırlanacağını ifade eden Çebi, "Bu çalışmalarımız da Bakanlığımızın, tarım strateji belgesine uygun hazırlanacak. Biz, ayrı bir politika geliştirmeyeceğiz. Üreticilerimizin de önünü açacağız. Üreticimiz bir ürün üretirken, girişim yaparken, vereceği karara ışık tutacağız. Bizim belgemize göre üretici de kendini yönlendirecek, ona göre karar verecek" diye konuştu. Zirve, 3 gün sürecek. -"Dünya Devleri Manisa’da Buluşuyor" toplantısı Manisa Genç İş Adamları Derneği ve yanındaki Süleyman Özdemir (46), Salihli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: