Manisalı Esnaftan Fettah Can’a Hediye

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu 1. Alışveriş Şöleni kapsamında sahne alan ünlü sanatçı...

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlemiş olduğu 1. Alışveriş Şöleni kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Fettah Can’a, ÜÇEL Ayakkabı'nın son ürünü hediye edildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ve Üçel Ayakkabı Yönetim Kurulu üyesi Rıfat Sarı, iki sat süre ile Manisalılara konser veren Fettah Can’ı kutlamak için kaldığı Saruhan Otel’de ziyaret etti. Ünlü şarkıcıyı Manisalılara yaşattığı bu çok özel gece için tebrik eden Sarı, ÜÇEL’in bu sezon yaz ayakkabısı olan ayakkabıyı Fettah Can’a armağan etti. Yaz sezonu için yeni tasarlanmış olan Dr. Fexer marka ayakkabıyı ilk kez Türkiye’de Fettah Can’ın giyeceğini belirten Sarı, "Bu ürünümüzü yeni sezonumuz için tasarladık. İlk kez de sanatçımız Fettah Can deneyecek. Umarım bundan sonra vereceği konserlerde Dr. Felix’in rahatlığını hissedecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Ünlü sanatçı hediye için teşekkür ederken, "Üçel markasını İstanbul’da da duyuyoruz. Manisa’nın marka olmuş bir firması. ÜÇEL Ayakkabı'nın rahatlığını duymuştum. Şimdi deneme fırsatım olacak. Ben bu nazik jesti için Rıfat beye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: