Manisalı Evli İşadamına Kadın Tuzağı

Manisalı evli bir işadamını, gönül ilişkisi kurduğu kadınla evde basarak tehditle dolandıran 5 kişi yakalandı.Manisa...

Manisalı evli bir işadamını, gönül ilişkisi kurduğu kadınla evde basarak tehditle dolandıran 5 kişi yakalandı.

Manisa merkezde kadın tuzağına düşürdükleri işadamı A.İ.'yi hazırladıkları senaryo ile tehdit ederek dolandıran T.K., T.Ü., S.Ç., E.Ö ve M.E, Manisa Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Olay, işadamı A.İ'nin çete üyelerinden birinin aracılığıyla yine çete üyesi S.Ç ile tanışmasıyla başladı. S.Ç ile samimiyetini ilerleten işadamı A.İ. daha sonra gönül ilişkisi kurdu. S.Ç'ye kiralık bir daire tutan A.İ. evde buluşmaya başladı. Yine bir gün evde buluşan A.İ. ve S.Ç. kendisini ağabeyleri ve nişanlısı olarak tanıtan 3 kişi tarafından evde basıldı. S.Ç banyoda olduğu sırada eve giren 3 kişi, A.İ.'yi tartakladı.

Reklam
Reklam

İddiaya göre kendisini nişanlısı olarak tanıtan şahıs, A.İ.'den 20 bin TL'lik nişan masrafı yaptığını ve evlilik hazırlığı içerisinde olduğunu söyleyerek para aldı. Sahte ağabeyleri de kardeşleri için masraf yaptıklarını iddia ederek A.İ.'den para istedi. Olaydan sonra sık sık işadamı A.İ.'yi rahatsız ederek para ve otomobilini isteyen şahıslar, işadamını yaklaşık 25-30 bin TL dolandırdı. Canına 'tak' eden A.İ de polise ihbarda bulundu. Manisa Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan araştırma sonucu; T.K., T.Ü.,S.Ç., E.Ö. ve M.E yakalandı. Çetenin içerisinden 3 kişinin daha önceden de sabıkası bulunduğu tespit edilirken, evlerinde yapılan aramalarda silah ve mermi bulundu. Gözaltına alınan şahıslar sağlık raporu almak üzere Manisa Devlet Hastanesine getirildi. Şahıslar, alınan raporun ardından haklarında düzenlenen tahkikat evraklarıyla adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: