Manisalı İşadamları Barselona'da İş Görüşmelerine Başladı

Manisa'da oda ve borsaların öncülüğünde 79 kişiden oluşan ekiple İspanya'nın Barselona kentindeki Alimentaria Fuarı'na çıkarma...

Manisa'da oda ve borsaların öncülüğünde 79 kişiden oluşan ekiple İspanya'nın Barselona kentindeki Alimentaria Fuarı'na çıkarma yapan işadamları, inceleme gezisinin ikinci gününde iş görüşmelerine başladılar.

Manisa TSO Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu'nun kafile başkanlığını yaptığı heyet, Barselona'daki ikinci günlerinde ilk olarak Barselona Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Isabel Estany ile bir araya geldi. Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Güngür, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul ve Manisa TSO Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yılmaz'ın katıldığı görüşmede odalar arasında ticari iş birliği yapılması konuları görüşüldü. Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu, görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini söyledi. İki oda arasında başlatılacak işbirliği çalışmasıyla, ikili ticari ilişkileri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Manisa TSO Başkan Yardımcısı Kadıoğlu, "Barselona Ticaret ve Sanayi Odası ile karşılıklı projeler geliştireceğiz. Odamız olarak da bu projelere hazırlıklıyız. Bu çalışma ile bir ilke daha imza atacağımızı düşünüyorum. Barselona Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile daha önce internet üzerinden görüşmeler yapıyorduk. Fuar vesilesi ile de bugün birebir bir görüşme yapma şansını yakaladık. Bundan sonra Barselona Ticaret ve Sanayi Odası ile ilişkilerimizi yapacağımız çalışmalar ile en üst seviyeye çıkartacağız" diye konuştu. Kadıoğlu görüşmenin sonunda Manisa'nın ürünlerinin yer aldığı hediye paketini Barselona Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Isabel Estany'e takdim etti.

Reklam
Reklam

Programın ikinci bölümünde ise Europen Bussines Meetings çerçevesinde başlayan ikili görüşmeler gerçekleşti. Alimentarai Fuar alanında gerçekleşen görüşmelere Manisa TSO Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu, Manisa TSO Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaköse, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul, Manisa TSO Yönetim Kurulu üyesi Çetin Güngör, Manisa TSO Meclis Üyesi Cüneyt Öğreten, Sezen Şenay, Salih Fulcun, Salihli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Yetiş Aksoy ve işadamlarında oluşan kalabalık bir heyet katıldı.

Manisalı işadamlarının önceden yaptığı temaslar sonucunda ikili görüşmelerin gerçekleştiğini belirten Manisa TSO Başkan Yardımcısı İsmail Kadıoğlu, "Manisa ili ve borsaların organize ettiği, KOSGEB'in desteklediği Barselona ziyaretimizin ikinci günü de oldukça olumlu geçti. Yoğun bir tempoda heyetimizle birlikte incelemelerimizi sürdürüyoruz. Fuarın ikinci gününü iş görüşmelerini ayırdık. Europen Bussines Meetings programı çerçevesinde ikili görüşmeler yaptık. 94 bin metrekarelik bir fuar alanından söz ediyoruz. İlk gün büyük bir kısmını gezdik, dün ön görüşme yapan arkadaşlarımız ikili görüşmelerini bugün gerçekleştirdiler. Ve bu görüşmeler fuar sonuna kadar devam edecek. İnanıyorum ki heyetimizde yer alan işadamlarımız bu fuardan olumlu sonuçlar elde ederek ülkemize dönecekler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: