Manisalılar Platformu Yönetimi Salihli'de Ziyaretlerde Bulundu

Manisa’da çeşitli çalışmalar yapan ve yedi ilçenin yardım derneklerinin bir araya gelmesi ile oluşturulan Manisalılar...

Manisa’da çeşitli çalışmalar yapan ve yedi ilçenin yardım derneklerinin bir araya gelmesi ile oluşturulan Manisalılar Platformu yönetimi Salihli'de kurum ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Cihan Sarı, Manisalılar Platformu Dönem Başkanı ve Köprübaşılılar Dernek Başkanı Süleyman Korkmaz, Salihli Kulalılar Derneği Başkanı Necati Kocabaş, Demircililer Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Nurullah Sevim, Selendililer Derneği Başkanı Naci Avcı, Turgutlu Demircililer Dernek Başkanı Orhan Çankaya, Gökçeörenliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Niyazi Ulu ve Sarıgöllüler Derneği Başkanı Ahmet Kural'dan oluşan heyet, önce Kaymakam Ertan Peynircioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Kaymakam Peynircioğlu'na çalışmaları hakkında bilgi veren Manisalılar Platformu Başkanı Süleyman Korkmaz, "Manisa’daki dernekleri bir çatı altına toplayarak birlik ve beraberlik adına yapılması gerekenleri yapmak istiyoruz. Manisa’nın ortak sıkıntı ve sorunlarına ortak çözüm yolları bulup, uygulama safhasında başarılı sonuçlar elde etmek istiyoruz" dedi.

"SALİHLİ'YE VAKIF ÜNİVERSİTESİ KURULMALI"

Manisa'nın ihracatta 7. olduğunu, ancak Celal Bayar Üniversitesi'nin Türkiye'de yeterli konuma gelemediğini belirten Manisalılar Platformu Başkanı Korkmaz, "Manisa'da ikinci bir üniversite kurulması gerektiğini düşünüyoruz. Kurulacak ikinci üniversite Salihli'de de olabilir. Salihli'ye bir vakıf üniversitesi kurulmalı" diye konuştu.

Manisalılar Platformu Yönetimi daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Burada Manisalılar Platformu'nun çalışmaları hakkında AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerine bilgi veren Başkan Korkmaz, "Platformumuzu oluşturalı tam bir yıl oldu. Manisa göç alan bir şehir. Manisa'daki derneklerle birlikte ortak çalışmalar yapacağız. Platformumuzu 7 ilçe dernekleri ile oluşturduk. Platformumuzda her dernek eşit temsil ediliyor. İlerleyen zamanlarda bir Manisa çalıştayı gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Platform üyeleri son olarak Salihli Devlet Hastanesi'ni de ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz