Manisa'nın Düşman Işgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümü-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi: "Türkiye, Kirli Oyunlara Ve Nifak Tohumlarına Rağmen Dimdikayakta Ve Dünden Daha Güçlü Bir Şekilde Yoluna Devam Etmektedir"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Türkiye, kirli oyunlara ve nifak tohumlarına rağmen dimdik ayakta ve

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, "Türkiye, kirli oyunlara ve nifak tohumlarına rağmen dimdik ayakta ve dünden daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir" dedi.

Tanrıverdi, Manisa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk istiklalinin ve istikbalinin en büyük sembollerinden olan kurtuluş günlerini, verilen yeni şehitler dolayısıyla buruk kutladıklarını ifade etti.

Güzel Manisa'nın tüm dünya emperyalistlerine karşı verdiği mücadele ile kazanılan büyük zaferin kutlu olmasını dileyen Tanrıverdi, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Türkiye, kirli oyunlara ve nifak tohumlarına rağmen dimdik ayakta ve dünden daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmektedir. Huzurumuzu, güvenliğimizi ve ülkemizdeki kardeşliği hedef alan hain terör saldırılarının yanı sıra önceki gün Afyonkarahisar'da meydana gelen cephane patlamasında 25 askerimiz şehit düşmüştür.

Bu topraklar için hayatlarını veren tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Onlara Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ve gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Milletimizin birliğine, huzuruna kast edenler bilsinler ki Türkiye vatanıyla, milletiyle bölünmez bir bütündür. Bizim birliğimizi, beraberliğimizi kimse ama kimse bozamayacaktır. 75 milyon tek yürek, tek bilek olarak terör denen bu illeti başından defedecektir. Hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceğimizi, vatan toprağının tek bir parçasını feda etmeyeceğimizi dostun da düşmanın da çok iyi anlaması ve idrak etmesi gerekir. Bu ülkenin birliğine bütünlüğüne kast edenler karşısında her zaman için bu milleti bulacaktır ve bugüne kadar iktidarıyla milletiyle kararlılığımızdan vazgeçmedik vazgeçmeyeceğiz."

Reklam
Reklam

Tanrıverdi, bu inançla tüm Manisalı hemşehrilerinin kurtuluş yıl dönümünü kutladığını ifade ederek, "Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, silah arkadaşlarını, İstiklal Mücadelemiz'in bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum" dedi.

Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz