Manisa'nın Tarım Üretimi Her Geçen Gün Artıyor

Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, tarım üretimlerinin her geçen gün daha...

Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hasan Çebi, tarım üretimlerinin her geçen gün daha da arttığını söyledi. Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle Salihli ilçesindeki Sardes Otel’de düzenlenen Tarımsal Yayımda Başarı İçin Kişisel Gelişim Eğitimi’nde konuşan Çebi, Manisa’nın tarım konusunda kendini ispatlamış bir il olduğunu bildirdi.

Manisa’nın, tarım üretiminde kendine yeten bir ilin ötesinde olduğunu ifade eden İl Müdürü Çebi, “İlimiz yetiştirdiği tarım ürünlerinde Türkiye’ye, hattâ bazı ürünlerde dünyaya cevap verebilir seviyededir. Tarımsal üretim anlamında üretimimiz her geçen gün daha da artmaktadır. Bu artış, nihayetinde kurum olarak gün geçtikçe üreticiyle ve sektördeki diğer aktörlerle daha çok iletişim içinde olmamız anlamına gelmektedir.” dedi. Müdürlük olarak eğitimin yaşı olmadığına, hayatın her safhasında eğitimin kaçınılmaz olduğuna inandıklarına değinen Hasan Çebi, “Bu inancımızı ve Manisa tarımına kaliteli hizmet verebilme amacımızı gerçekleştirmek için personelimizin kişisel gelişimini ve motivasyonunu arttırmak, kurum içinde ve vatandaşla ilişkilerini, çözüm odaklı kaliteli hizmet yaklaşımlarını geliştirmek amacıyla eğitim veriyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: